Viva zoekt blogger

SanneW gooit op Twitter een post: Viva zoekt een freelance blogger. Voor de 4e keer gaat men met deze actie van start: men zoekt een freelance blogger (betaalde baan bij Viva) en nodigt iedereen uit zijn of haar (vooral haar) blog in te sturen en kans te maken op een jaarcontract. Leuke actie, volledig gebruik makende van de middelen die er zijn (druk bezochte site), de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt (veel freelancers, veel bloggers, veel overlap tussen die twee categorieën). Leuke actie dus, waarbij het bedrijfsmodel én advertentiemodel is aangepast aan de veranderende wereld. Doet uw bedrijf dat ook? Of hangt u nog in de ‘maar bij ons moet je nu eenmaal zo en zo werken, tja, ons bedrijf is nu eenmaal op die en die manier georganiseerd’? Ook organisatiemodellen zullen met de tijd mee moeten.

17190cookie-checkViva zoekt blogger
Geef een reactie

4 Comments