Floris is van Bommel

Mijn vader kocht zijn eerste paar twintig jaar geleden. Ik was toen nog heel klein en mijn vader liet eindelijk het (bijna)eeuwige studentenleven achter zich en bezegelde die overgang met een paar loafers van van Bommel. Met zo’n penny. Bordeauxrode en blauwe. Toen, in een vlaag van modisch bewustzijn, wie zal het zeggen, stapte hij over op Broque’s. Loafers waren hem toch iets te tuttig. 

Creatief brein en uithangbord
Bestierd door Reynier en Floris van Bommel is van Bommel inmiddels een begrip. Floris is het creatieve brein en uithangbord. Hij promoot zijn eigen lijn door zelf in de campagne op te treden, begeleid door zijn eigen zang- en gitaarspel. Floris is van Bommel. En erg leuk. Terug naar de schoenen. 

Zwart, maat 39
Werken en gaatjesschoenen, die twee dingen zijn voor mij altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest. Liep ik tijdens mijn stage nog op mijn vertrouwde Converse gympies rond, nu wil ik ook een meer volwassen schoen aan mijn voet. Dus, lieve Floris, een kek zwart modelletje graag. Maat 39.

 

Geef een reactie

1 Comment
 • Martijn
  says:

  Beste Floris,

  Ik ben enorm tevreden met de Floris van Bommel schoen.
  Ze hebben ook een mooie lijn,Ik ben zelf geen doelgroep voor de sneaker.
  Wat ik altijd wel een leuke schoen vindt is de converse all star,blijft altijd stijlvol.
  Floris,ik las laatst  de Gay night daar stond een prachtig interview met je,ik heb echt genoten van het verhaal.

  Vriendelijke groet,

  Martijn Weghorst.