Video presentatie, ook dat kan je meten

Steeds meer bedrijven hebben een videopresentatie. Meestal zijn dit gezapige filmpjes van het bedrijfspand en kantine, waarin de directeur of (erger nog) de HR manager uitlegt waarom een kandidaat jaren van zijn/haar leven zou moeten afstaan aan dit oh-zo-dynamische bedrijf.

Compulsion.tv laat zien hoe het echt moet: clickable video. Dat betekent interactie, meten en tweaken tot je erbij neervalt: heerlijk! Tijdens de bedrijfspresentatie kan een kandidaat dus direct doorklikken naar de vacatures van de afdeling, vestigingsplaats of (doe eens gek) het bureau waar ‘ie later komt te zitten.

Liefhebbers kunnen meer zien van Compulsion.

Geef een reactie

5 Comments
 • Bas van de Haterd
  says:

  Noterik is hier in Nederland al jaren een vooruitstrevende partij in. Volgens mij nog niet recruitment gerelateerd, maar als het gaat om geïndexeerde, doorzoekbare en clickbare video zijn zij toch wel een partij in Nederland om rekening mee te houden.

 • Michel Rijnders
  says:

  Ik heb het nog niet toegepast zien worden in recruitment, maar gezien de ontwikkelingen bij YouTube (annotations)op het gebied van dit soort technieken kan dat nooit lang op zich laten wachten. In marketing in het algemeen heb ik het overigens ook nog niet echt voorbij zien komen.

 • Bas Wencker
  says:

  Erg leuk! Hoop wel dat het inhoudelijk iets gaat toevoegen in plaats van alleen maar gesponsorde cola flessen prominent in beeld.

  Zeker op recruitmentgebied zijn er leuke dingen bij te bedenken!