Vernieuwde ‘Onze bloggers’ sectie

Sinds enige tijd is de Onze bloggers sectie van RecruitmentMatters aangepast. Zo is er een foto van ieder blogger te zien. Soms fraai, soms om van te schrikken. Maar altijd informatief. Het was daarom moeilijk om een keuze te maken dus heb ik maar random geprikt:

Blogger op 'Onze bloggers' sectie

 

Bij elk artikel is de naam van de auteur een link naar de persoonlijke pagina van die auteur.

En die persoonlijke pagina is ook te bereiken door op de naam van de auteur te klikken op de Onze bloggers sectie. Of door op de hyperlink Persoonlijke pagina van <…> te klikken.

Hoeveel manieren wil je hebben?

Persoonlijke pagina
En de persoonlijke pagina is dus helemaal nieuw. Daar zijn naast een korte beschrijving van de auteur een aantal persoonlijke gegevens te zien en de laatste vijf artikelen en laatste vijf reacties van de auteur. En je kan naar overzichten springen van alle artikelen en alle reacties van de auteur.

Persoonlijke pagina auteur

Op termijn komen bij de persoonlijke gegevens wat meer mogelijkheden; zoals meerdere websites, links naar profielen van de auteur op social networking sites, en misschien zelfs microblog accounts zoals bv. Twrititirt (ik kan het maar niet goed schrijven…)

Daarnaast komt er de mogelijkheid om je te abonneren op een feed van de artikelen van deze auteur. Da’s misschien wel handig.

Afijn, zijn er andere dingen die jij graag zou willen zien in dit verband, of zaken waarvan je vindt dat ze overbodig zijn, laat het me weten.

18880cookie-checkVernieuwde ‘Onze bloggers’ sectie
Geef een reactie