Oranje-gekte op de werkvloer: mag dat?

In navolging van ‘tattoo op kantoor: kan dat?’, behandel ik vandaag de oranje-gekte, alom aanwezig. Oranje shirts, dassen, hoeden, megafoons, vlaggetjes, klappertjes, schmink en gebakjes. Gaat het te ver of is een oranje touch op de werkvloer eigenlijk alleen maar leuk?

Oranje baas
Vandaag werkten mijn zusje en ik met een vlaggetje op onze wangen. Onze assistent filiaalleidster had haar oranje bh aan en is zelfs door mijn zusje geschminkt. Je kunt dus zeggen dat het bij ons al geaccepteerd is. 

Klanten vonden het ook leuk. Ik werd nog redelijk serieus genomen tijdens mijn uiteenzetting over het verschil tussen een beugel- en een balconette-bh met die maffe vlaggetjes op mijn smoelwerk, maar ik kan het me voorstellen dat een bankbediende iets dergelijks niet kan maken. 

Op van de spanning
Ik schrijf dit stukje overigens tijdens de wedstrijd tegen Rusland. Nederland staat achter. Ik kan het niet meer aanzien en heb gevraagd of ze me weer beneden willen roepen als we gelijk staan. 
Als de wedstrijd door penalties beslecht moet worden, kijkt u dan eens naar buiten. Die man die daar rondzwerft, dat is mijn vader, die het allemaal niet meer aankan. 

 

 

Geef een reactie

7 Comments