Gewogen maar te licht bevonden

 

Afgelopen donderdag was het zover: grafisch 4 studeerde af. Of probeerde dit althans. Ondergetekende is namelijk gezakt. Ik werd nog geprezen om mijn communicatieve en strategische vaardigheden maar mijn eindwerk was vorm-technisch niet goed genoeg. En helaas studeer ik daarvoor.  

Volgend (half)jaar beter
Het is eigenlijk net als met mijn basketbalcarriere, ik heb er een gooi naar gedaan, maar ik was te klein. Nu heb ik die eerste droom opgegeven, maar komend half jaar ga ik voor cum laude met een eigen project. 

En nu?
Wat ik nu ga doen deze zomer? Een freelance klusje hier en daar en een stage regelen voor tijdens mijn tweede afstudeerperiode. Extra ervaring kan nooit kwaad en wellicht word ik dan wel een echte vormgever. Een vriendin en studiegenoot verwoorde het mooi: “laat me gewoon afstuderen, dan beloof ik dat ik nooit bij Dumbar (designgoeroe) zal solliciteren en jullie ten schande zal maken”. Zij wil, net als ik overigens, gewoon doorstuderen en hier  voorlopig van af zijn. 

Een redelijk ingehouden stukje voor mijn doen. Maar vrees niet, die hate-blog borrelt en komt een dezer dagen. Maar nu nog niet, want dan denken jullie straks nog dat ik niet tegen mijn verlies kan.

 

22330cookie-checkGewogen maar te licht bevonden
Geef een reactie

5 Comments