Hoe bepaal je de waarde van een digitaal merk?

Avenue A | Razorfish is volgens Forrester het beste bureau voor alles wat met digitaal te maken heeft.  En dat is goed nieuws voor een wereld waar de meeste bureau’s weinig tot geen kaas hebben gegeten van de digitale wereld.

En om te onderstrepen dat Avenue A | Razorfish het in deze nieuwe wereld goed doet willen ze natuurlijk ook leadership tonen. Eén van de manieren om dat te doen is door kennisspreiding via weblogs. En via het weblog van Shiv Singh, zelf medewerker van Avenue A | Razorfish, kreeg ik een zeer interessante presentatie onder ogen die ingaat op het digitale merk.

Eén van de slides geeft een doe-het-zelf beoordeling van de mate waarin een digitaal merk voldoet:

Waarde van digitale merk

Makkelijker kan het niet. Of valt hier toch meer over te zeggen?

In dat geval is het ook goed om de onder de presentatie aanwezige video te bekijken.

22320cookie-checkHoe bepaal je de waarde van een digitaal merk?
Geef een reactie