Spreekuur

Schaamteloze zelfpromotie zal Marc wel meteen roepen, maar ik vraag er geen geld voor, dus ik vind dat het kan. De laatste tijd heb ik teveel bekenden niet meer gesproken en met de zomer in zicht ga ik daar veranderen in aanbrengen. En als ik dan toch een dag daarvoor vrij maak, waarom niet meteen de deur open zetten om nieuwe mensen te ontmoeten?

Dus op 1 juli a.s. zit ik in restaurant Dauphine (bij het Amstel station in Amsterdam). En ik nodig de mensen die mij zouden willen spreken, mij de huid vol willen schelden omdat ik hun werk hier heb afgekraakt, mij gewoon eens willen ontmoeten of een idee willen pitchen van harte uit om ook langs te komen. Graag wel even van te voren een e-mail zodat we wat tijden kunnen afstemmen (is ook zo lullig als je ineens een uur moet wachten).

Is dit omdat ik voortaan zo’n ego heb dat ik denk dat ik mega populair ben? Nee, mijn ego (die ik wel heb) heeft hier verder niets mee te namen. Het is meer een statement voor de niet twitteraars dat ik daar ben en (op dit moment in ieder geval) nog wat tijd over heb om interessante nieuwe mensen te ontmoeten.

21570cookie-checkSpreekuur
Geef een reactie

3 Comments