Wieowie.nl: alleen voor geregistreerde gebruikers

Je kunt wieowie.nl nu alleen nog maar als geregistreerd gebruiker raadplegen. Waarom is nog niet duidelijk, maar ik heb natuurlijk zo mijn theorien. 

Wieowie nieuwe versie
Door je aan te melden claim je nu je Wieowie profiel en kun je erachter komen hoe hoog je Wow-factor is. Door je profiel te claimen zorg je er voor dat mensen de juiste gegevens over jou te zien krijgen als ze op je naam zoeken. Tip die het team van Wieowie je hiervoor geeft: “neem je gegevens over van bekende netwerksites zoals Hyves, Linkedin of Schoolbank.” Hoe meer vriendjes aldaar, hoe hoger je Wow-factor. 

Een Wow-factor top 10 staat naast de meest gezochte figuren (Geert Wilders, Joran van der Sloot en Lieke van Lexmond).

Waarom dan?
Ik denk dat de advertentieopbrengsten niet hoog genoegen waren. Een ding is zeker: het is een jammerlijke ontwikkeling. Ik vond het altijd wel makkelijk om even deze of gene op te zoeken. Of mezelf natuurlijk. En ik scoor vast flink met mijn profielen op Linkedin en Hyves. Aan schoolbank heb ik nooit meegedaan. Mijn klasgenoten staan gratis en voor niets op Hyves.

Integer als ik ben heb ik Wieowie een mailtje gestuurd waarin ik ze om tekst en uitleg vraag. Mocht die afwijken van mijn theorie, zoals hierboven beschreven, krijgt u hier zo snel mogelijk bericht van. 

 

 

23260cookie-checkWieowie.nl: alleen voor geregistreerde gebruikers
Geef een reactie

9 Comments