Xobni, productiviteitstool voor recruiters?

Logotype Xobni Xobni is Inbox, maar dan omgekeerd. En dat geeft meteen aan waar Xobni zich op richt. Op de Inbox (van Outlook). Dus als je een Outlook gebruiker bent, en ook nog eens recruiter, lees dan vooral door. Want dan heb je geluk.

Xobni is een productiviteitstool voor Outlook gebruikers. En bedoeld voor zware Outlook gebruikers (die overigens wel minstens met een 21 inch scherm moeten werken).

Xobni nestelt zich aan de rechterkant van Outlook; en dat ziet er zo uit:

Outlook met Xobni

Omdat het in een driekoloms lay-out er een kolommetje bij perst is het dus zaak om een groot scherm te hebben…

Maar dan krijg je ook wat. Als je op een specifieke e-mail staat zie je direct de contactgegevens van de betreffende persoon, de meest recente e-mails, eventuele bestanden die je hebt uitgewisseld met deze persoon, eventuele threads, eventuele telefoonnummers die in de e-mail staat, etc. Echt teveel om op te noemen.

Maar wat te denken van de volgende feature:

image

En dan heb ik het over de onderste regel. Een koppeling met het Linkedin profiel van de betreffende persoon.

Dat is fraai! Niet zoeken naar een sollicitant die net een e-mail heeft gestuurd maar met een klik direct het Linkedin profiel voor je neus! Wat wil je nog meer?

Ben je een recruiter met een ATS met proprietary mail functionaliteit? Dan weet je nu waar je moet zeuren om iets vergelijkbaars. Maar voordat je dat doet; eerst even Xobni goed bekijken, want er zit echt veel fraais in deze ‘plugin’! Kan je meteen een compleet eisenpakket bij je ATS leverancier indienen…

Geef een reactie

1 Comment