Intermediair laat gebruikers Linkedin profiel uploaden

Geef een reactie

7 Comments
  • Bas van de Haterd
    says:

    @Marc: ga je schamen, natuurlijk hebben wij dat bij M-Freelance meteen geïmplementeerd. Je denkt toch niet dat ik had geaccepteerd als dat niet zou werken? Immers, ik was (ja, was) betrokken bij de lancering.

  • Marc Drees
    says:

    @Mathijs:
    Ik wist niet dat M-Freelance die mogelijkheid biedt. Freelancers kunnen dus hun Linkedin profiel deels uploaden? Dat is goede functionaliteit.

    Maar M-Freelance is natuurlijk een marktplaats als Elance; geen vacaturesite. En als je kijkt naar het volume aan gebruikers dat hier op vacaturesites baat bij zou hebben, dan is het toch vreemd dat Intermediair op dit moment de enige is.
    Ook al richten zij zich op de hoger opgeleiden, waarbij het redelijk is aan te nemen dat het percentage Linkedin gebruikers relatief hoog zal zijn.

  • Mathijs Hogeling
    says:

    Dat kan bij M-freelance toch ook al een tijdje? In ieder geval kan de werkervaring ook daar worden geimporteerd vanuit je Linkedin profiel. Nuttig dus, maar zeker niet nieuw voor Nederland volgens mij.

    Vraag me trouwens af of andersom ook zou kunnen werken. Dit geeft toch wel enigzins de in korte tijd opgebouwde autoriteit van Linkedin aan.

    aan.