Gezocht: Een pen met passie!

RecruitmentMatters is nu zo’n zeven maanden actief en het gaat erg lekker. We worden nu zo’n 12.000 keer per maand bezocht; en een bezoek duurt gemiddeld bijna 4 minuten. Dat klinkt als serieus bezoek.

En dat motiveert om nog beter ons best te doen. Door op zoek te gaan naar meer onderwerpen die de moeite waard zijn om over te schrijven. RecruitmentMatters zoekt daarom bloggers met een pen en een passie:

  • Een pen, omdat een blogger natuurlijk moet kunnen schrijven. Waarbij inhoudelijke kwaliteit en vorm op een prettig leesbare manier gecombineerd worden
  • Een passie, omdat een blogger een bepaald terrein niet alleen goed moet kennen, maar daar ook echt bij betrokken is. En die passie is ook nodig om te blijven schrijven. Bloggen is tenslotte liefdewerk.

Dus als jij denkt die pen met passie te bezitten en je zou hier op RecruitmentMatters jouw stem willen laten horen; aarzel dan niet en reageer!

Een zware selectieprocedure maakt vanzelfsprekend onderdeel uit van het vervolgtraject…

24200cookie-checkGezocht: Een pen met passie!
Geef een reactie

7 Comments