Heeft Manpower soms teveel naar Twitter gekeken?

En ook vandaag laat Manpower zich zelden zien; want haar website was up en down en up en down en up en…

Downtimes Manpower 3 juli 2008

Vandaag heeft Manpower alweer 6 uur aan downtime verzameld… Toch best knap.

Het hield maar niet op en het zal vandaag ook nog wel een paar keer gebeuren, zo te zien.

Het lijkt wel of Manpower het succes van Twitter denk te kunnen evenaren door gewoon net zo vaak down te gaan als Twitter. Maar geloof me, daar is Twitter niet groot mee geworden! Maar daar gaan ze wel door naar de haaien:

The last Twitterer

25690cookie-checkHeeft Manpower soms teveel naar Twitter gekeken?
Geef een reactie

3 Comments
 • Marc Drees
  says:

  @Alexander:
  Terechte vraag en vanuit mijn onderzoeksfanatisme eenvoudig te verklaren. Ik meet sinds meer dan een maand de performance en uptime van de nodige online recruitment sites. Naast daar maandelijks verslag van te doen heb ik al eerder toegezegd bijzondere situaties te rapporteren. En dit is er zo een.

  Nieuwswaarde? In the eye of the beholder. Als ik nog bij een uitzendbureau werkzaam was zou ik het interessanter vinden dan wanneer ik als corporate recruiter zou werken. En een item als deze heeft zeker geen eeuwigheidswaarde 😉 Een operationeel itempje zou ik zo zeggen

  0
  0
 • Alexander CrĂ©pin
  says:

  Beste Marc,

  ik waardeer jouw gevoel voor actualiteit bijzonder en de energie die jij er in steekt om jouw nieuwsgaring met de lezers te delen. (het compliment)
  Maar ik ben toch wel erg benieuwd wat de nieuwswaarde is van het feit dat de website van Manpower down is ………  Voor mij is dit de categorie azijn z…… (de kritische noot) 
  Het is een keuze, die respecteer ik en schoppen tegen het establishment is altijd aardig en daar moeten we ook mee doorgaan, maar naar mijn idee moet het ook wel enige nieuwswaarde hebben dan wel aanzetten tot discussie? Naar mijn idee is dat hier niet het geval.
  Maar wellicht mis ik iets, vandaar deze reactie. Ik ben benieuwd. 

  0
  0