NotchUp, alweer een nieuwe feature…

NotchUp, een icoon

Het importeren van mijn Linkedin profiel binnen NotchUp was een drama. Werkelijk niets werd fatsoenlijk over genomen. Maar NotchUp blijft gewoon doorgaan met het toevoegen van features.

Zo ontving ik vandaag hun laatste innovatie:Resume4Life. Leuk he die combinatie van letters en cijfers? Zo creatief. Maar daar gaat het niet om; want wat is Resume4Life eigenlijk?

Ehhh, een diepe buiging naar Facebook na de diepe buiging naar Linkedin. NotchUp begrijpt dat ze als walled garden helemaal niets betekent. En dat ze alleen kan overleven door ‘samenwerking’ met de grote sociale netwerken. Zoals Linkedin en nu Facebook.

Ja ja, maar wat is Resume4Life nou echt? Oke, dit is wat NotchUp zegt:
With our newest feature, Resume4Life, you don’t have to update your NotchUp profile at all. Simply install the Resume4Life application on your Facebook profile, and every time you update your education or work experience on Facebook, it will be reflected on your NotchUp profile.

Nou, dat is op zich slim natuurlijk. Zo voorkom je het bekende probleem van updates op verschillende plaatsen. Een beetje althans. Want dit werkt dus niet voor je Linkedin profiel… En dat is waar je toch de meeste wijzigingen zal uitvoeren. Als professional althans.

En als de kwaliteit van deze koppeling net zo ‘goed’ is als de koppeling met Linkedin, maak dan je borst maar nat. Helaas ga ik Resume4Life niet testen; want ik absoluut niets met Facebook te maken te hebben. Dus iemand anders zal hier een poging moeten wagen. Maar gezien de eerdere ervaringen met NotchUp heb ik er niet al te hoge verwachtingen van…

Geef een reactie