Breaking news: Friendhunter is live!

Logo Friendhunter

Zojuist is Friendhunter live gegaan. Althans een deel ervan. Friendhunter is een online referral service en is dus te plaatsen in het rijtje Zubka, Spotajob.

Ik had al eerder aangegeven dat het deze zomer heet zou worden op het online referral gebied, en vandaag is deze zomer begonnen. Gelukkig maar; want als ik naar buiten kijk wordt ik buitengewoon droevig.

Zoals is zei; Friendhunter is deels live gegaan. En het deel dat nu live is gegaan is bedoeld voor werkgevers die hun vacatures kunnen gaan plaatsen. Over enkele weken gaat het deel voor de ‘netwerkers’ live.

Het is dus nog te vroeg voor een test; daarvoor zal iedereen tot augustus moeten wachten.

De homepage
En zo ziet de homepage van Friendhunter eruit; behoorlijk webby 2.0:

Homepage Friendhunter

Het bedrijf
Connect2Jobs is de partij achter Friendhunter; bestuurders zijn Blogzaken BV en A.J. Bouwens Holding BV. Blogzaken is Frankwatching = Frank Jansen. En A.J. Bouwens Holding = Arno Bouwens.

Bepaald geen onbekenden dus! Wat weer geen garantie is voor het al dan niet slagen van een online referral service. Tenslotte is een online referral service zeker geen slam dunk. Zoals we al de nodige keren op dit weblog hebben duidelijk gemaakt.

Het vervolg
Zoals gezegd, ik zal in augustus Friendhunter eens aan een onderzoek onderwerpen. En dan zal ik ook maar eens een bake-off doen tussen Zubka, Spotajob en Friendhunter. Zodat we allemaal een beter beeld hebben wat deze drie partijen zoal te bieden hebben.

Disclaimer:
Ik heb Friendhunter om niet aan een usability test onderworpen, op verzoek van Connect2Jobs.

Geef een reactie

9 Comments