H&M in de Sims

Ondanks dat je soms afvraagt of H&M wel iets van web 2.0 begrijpt, ze hebben immers de populairste Hyve en doen er niets mee, komen ze nu met iets erg leuks. Of in ieder geval gewaargds. Als iemand die mode totaal niet begrijpt (of zich er in interesseert) weet ik niet of ik de aangewezen persoon ben hier over te bloggen, maar dan brand Floor me vanzelf wel af

H&M heeft namelijk een leuke deal met de Sims gesloten. Kleed je Sims in de H&M winkel met kleding geïnpireerd op echte H&M kleding. Leuk gedaan volgens mij. Ook kan je je eigen catwalk project doen en je eigen boutique inrichten.

Ik verwacht dat de volgende stap is dat ze hier kleding gaat uittesten, heerlijk, virtueel vast pre tests draaien voor kledingstukken. Maar dat is marketing, en wij zitten hier op recruitmentmatters.

En daarom is mijn eerste vraag natuurlijk: zouden ze dit monitoren en de beste mensen ook meteen proberen te hunten? Je hebt dan in ieder geval gepassioneerde mensen. Zo niet laten ze weer kansen liggen, maar och, baby steps…

27630cookie-checkH&M in de Sims
Geef een reactie

1 Comment
  • Floor Drees
    says:

    Ik brand je nooit af Bas, opbouwende kritiek! Ik ben gek op de Sims en het is slim dat H&M er (eindelijk) iets mee doet. We wachten de vertaalslag naar offline nog even af, maar voor mij is het reden genoeg om Sims weer te installeren op mijn computer. 

    0
    0