Nog eentje met geluid

Logotype en Logo VoiceIntro Je zal het altijd zien; lees je een artikel over een bepaald onderwerp, zie je vervolgens dat onderwerp ‘overal’ oppiepen. Zo ook naar aanleiding van het verhaal door Ronald Kreugel van enkele dagen geleden over VerbalSummary; het sprekende CV.

En wat blijkt? Had Cheezhead een kleine maand geleden al een broertje beschreven: VoiceIntro. In dit geval gaat het zelfs om de introductie van zo’n innovatieve dienst door een vacaturesite: JobCircle. En dat gebeurt toch niet al te vaak.

JobCircle biedt kandidaten de mogelijkheid om een gratis telefoonnummer te bellen en vervolgens gedurende 60 seconden een soort elevator pitch in te spreken. Die door JobCircle aan je CV wordt toegevoegd.

En als die tekst nou eens meteen door Urgent Career wordt geanalyseerd? Weet je als recruiter meteen wat voor vlees je in de kuip hebt…

Geef een reactie