ABN AMRO daalt vanwege overname

Het klinkt logisch, ABN AMRO is in het jaarlijkse onderzoek van Intermediair en Ebbinge gedaald vanwege de overname door Fortis en co. Het grappige is dat vorig jaar de overname werd aangekondigd tijdens het veldwerk van het onderzoek. Toen gaf men nog aan dat het voor en na aankondiging geen enkel verschil was in populariteit. Nu de stof is neergedaald zien studenten dat duidelijk anders.

Nu het stof rondom de overname door branchegenoten Fortis, Royal Bank of Scotland en Banco Santander is neergedwarreld, neemt de populariteit van ABN Amro af, zo stellen de samenstellers van de lijst. Studenten verwachtten vorig jaar door de publiciteit rond de overname nog nieuwe kansen en uitdagingen.

Philips is nu weer de populairste werkgever. Rabo lijkt te profiteren van de overname perikelen. Bij wervingswereld staat Philips op de 4e plek en zijn ze juist gedaald. Wel is de top (Shell, KLM en Philips) vergelijkbaar.

27730cookie-checkABN AMRO daalt vanwege overname
Geef een reactie