Beschikbaarheid van sites van uitzendbureau’s

Hoewel misschien een beetje aan de late kant, hierbij de cijfers voor juni van een aantal uitzendorganisaties. En met cijfers bedoel ik dan de responsetijd en uptime; zoals ik al eerder voor de vacaturesites heb laten zien.

Responsetijd en uptime uitzendorganisaties, juni 2008 

Van de uitzenbureau’s doen Adecco en Creyf’s het bijzonder goed; zowel wat betreft uptime (100%) als ten aanzien van de responsetijden.

Manpower en Vedior slujiten de rij met wel zeer magere cijfers voor beschikbaarheid. Waarbij Manpower begin juli helemaal onderuit ging. Overigens zijn de cijfers van Manpower niet voor de volledige maand.

Voortaan zal ik ook voor de uitzendbureaus maandelijks resultaten laten zien; net als bij de vacaturesites.

Geef een antwoord

2 Comments