Korting op Global Recruitment Conference 2008

Logo en tekst Global Recruitment Conference 2008 Vijfentwintig procent (25%) korting op de inschrijvingskosten voor de Global Recruitment Conference (GRC) 2008. Dat is wat ik de lezers van RecruitmentMatters kan bieden.

Deze conferentie wordt van 11 – 13 november in Amsterdam georganiseerd en heeft een meer dan interessante line-up van sprekers met als mijn favorieten: Kevin Wheeler, Hank Stringer en Heather Hamilton. Maar er zijn er veel en veel meer!

De kosten voor deze conferentie bedragen EUR 895 (indien voor 15 september aangemeld). Dus met een korting van meer dan EUR 220 wordt het wel zeer aantrekkelijk!

Met korting aanmelden doe je als volgt:

Klik op de homepage op de Register Today button

Register Today button

Je krijgt dan vervolgens een nieuw scherm te zien waar je jouw e-mail adres moet ingeven een een wachtwoord.

Delegate Registration Form

Nadat je op Save hebt geklikt krijg je vervolgens een web formulier te zien waar je de nodige gegevens dient in te voeren. Twee dingen zijn hierbij van belang:

  1. Klik de radiobutton met de tekst Yes aan
  2. Voer de discount code RM25 in

Registratieformulier

Op Save klikken en het leven lacht je toe!

 Let op: Deze korting geldt niet voor eventuele workshops die je op 11 november kunt volgen.

Disclaimer:
Ik heb helemaal niets met deze conferentie te maken, anders dan dat ik de organisatoren ken. En hen heb toegezegd om de conferentie livebloggend te verslaan; in ruil voor bovengenoemde korting.

Dus als je komt en je ziet iemand in een hoekje verwoed typen op een laptop dan is het een goede kans dat ik dat ben. Maar ik heb altijd tijd/zin in een praatje! Dus tot dan?

28780cookie-checkKorting op Global Recruitment Conference 2008
Geef een reactie

3 Comments