Tangram, ver achter de muziek aan?

Logo en logotype TangramConnexys, Otys, PeopleXS en Carerix hebben allemaal sinds jaar en dag een koppeling met Knollenstein voor het posten van vacatutes uit hun ATS naar vacaturesites. Connexys (Adnovate) en Carerix (InGoedeBanen) bieden zelfs nog een alternatief.

En vandaag weet Tangram dan vol trots te melden dat klanten van hun ATS eindelijk automatisch vacatures kunnen posten naar vacaturesites. Nou, nou, dat is snel…

In een brief aan haar klanten laat Tangram deze doorbraak als volgt weten:

Maakt u gebruik van vacaturebanken (job boards) voor het breder uitzetten van uw vacatures? Indien dit frequent gebeurt, dan kost dit aardig wat tijd. In samenwerking met haar partner MIMIR biedt Tangram nu een oplossing om vacatures automatisch te kunnen doorplaatsen naar alle vacaturebanken. Deze oplossing heet MMIMIR!

Laten we het er maar op houden dan Tangram het zwarte garen niet heeft uitgevonden.

En waar alle andere partijen voor een marktleider hebben gekozen, doet Tangram het niet alleen langzaam, maar ook anders. Want ze gaat in zee met Mimir.nu. Met hun multiposting oplossing mmimir.

Die uitsluitend in het Engels, en op één pagina vooral een technisch verhaal afsteekt over XML, HTTP, solid layered architecture. Allemaal zaken waar een recruiter juist niet mee vermoeid wil worden.

Dure service
En voor dat alles brengt Tangram ook nog eens het nodige extra in rekening. Want voor functionaliteit die bij alle ATSen een standaard functionaliteit is, moeten klanten van Tangram even EUR 600 op tafel leggen. Plus EUR 40 per maand voor de ‘doorplaatsfaciliteiten’. En dan komen daar de kosten van mmimir nog eens bovenop.

Al met al is het bepaald goedkope service; ook als stelt Tangram:

Het alternatief is het handmatig de gegevens te kopiëren/plakken. Het zal duidelijk zijn dat deze service zich dus snel terugverdient!

Als ik Tangram gebruiker was zou ik ze laten terugbetalen voor de jaren dat andere ATSen dit al wel konden en Tangram niet. 

29150cookie-checkTangram, ver achter de muziek aan?
Geef een reactie

2 Comments