Headhunting met podcasts = Podhunting?

Wie heeft er geen iPod?….Loser! Tegenwoordig heeft iedereen toch wel een iPod, maakt niet van welke generatie je bent. En wat doe je met iPod?….Alleen maar muziek luisteren of soms ook nog een podcast downloaden? En als je recruiter bent, heb je dan wel eens gedacht aan “podhunting”? Watte?…

Nou gewoon, laat belangrijke mensen van een grote organisaties iets vertellen over het bedrijf, de vacatures en allerlei andere leuke dingen. We noemen het JobsinPod, opgezet door Chris Russell. Een man die al meer dan 10 jaar actief met diverse job boards en nu dus nog innovatiever wordt. Als hij nou eens VerbalSummary en VoiceIntro erbij zou betrekken, dan komen we misschien nog ergens. Ik zie het in Nederland nog niet gebeuren, maar als iemand iets vindt of reeds gevonden heeft laat het me dan weten.

Geef een reactie