Nog een paar nachtjes slapen…

Het kan hooguit nog een paar nachtjes slapen zijn voordat NUwerk.nl eindelijk live gaat. Tenslotte meldt de holding page nog steeds dat het vanaf juli los gaat, ook al is het ondertussen alweer 22 juli:

Holding page NUwerk.nl 

Omdat ik toch wat ongerust werd, heb ik contact gezocht met Jan van Goch, directeur van Connexys. Deze partij is samen met Ilse Media verantwoordelijk voor NUwerk.nl.

En Van Goch kon mij geruststellen:

Zoals aangegeven vanaf het begin verwachten wij live te gaan in juli. Zover ik nu kan overzien gaan we dat redden.

Dat is mooi. Wat kan er tenslotte in de komende 8 dagen nog misgaan?

En nog mooier is zijn volgende reactie:

Die performance problemen heb je destijds zelf gesuggereerd. Zoals je wellicht inmiddels weet heeft een ATS applicatie geheel niets te maken met het platform waar NUwerk op draait en op is ontwikkeld.

Nou, dat wist ik inmiddels niet, maar nu dus wel!

Hoewel dit natuurlijk weer aanleiding is voor nieuwe speculatie. Zoals: heeft Connexys een nieuw platform voor NUwerk.nl ontwikkeld? En heeft dat nieuwe platform geen performance problemen? Maar dat is spijkers op laag water zoeken.

Overigens, die performance problemen heb ik hier gesuggereerd.

Als NUwerk.nl live is kunnen we wel eens een heel aardige tijd tegemoet gaan. Want NUwerk.nl heeft met de voorspelde traffic en het business model alles in zich om de markt van vacaturesites eens ernstig op te schudden.

Geef een reactie

7 Comments