Samenwerking CWI en Monster ten einde?

Gebroken hart Werk.nl voerde tot eind maart 2008 Monsterboard vacatures op haar site. De kwaliteit van deze vacatures bleek echter abominabel. Met als gevolg dat CWI ervoor koos de vacatures te verwijderen totdat de kwaliteit van een gegarandeerd goed niveau was.

Medio mei heb ik bij CWI geïnformeerd of de Monsterboard vacatures nog terug zouden keren op Werk.nl. En op dat moment antwoordde CWI bevestigend, met daarbij de aantekening dat dit zeker niet voor 1 juni zou gebeuren.

Het is ondertussen 24 juli en er is nog steeds geen Monsterboard vacature op Werk.nl te vinden. Sterker nog; onderstaande keuze-optie is verdwenen uit de Uitgebreid zoeken functionaliteit op Werk.nl:

image

Deze optie was tot zeer recent op Werk.nl te vinden. Zou dit betekenen dat hiermee de samenwerking tussen CWI en Monsterboard ten einde is? Het heeft er in ieder geval elke schijn van…

Geef een reactie