Gebruik je Outlook en Linkedin? Dan heb je geluk!

Logo Xobni Linkedin en Xobni hebben een samenwerkingsverband aangekondigd. En dat is fraai nieuws. Voor Xobni. En voor iedere recruiter die connecties spaart via Linkedin. En via Outlook zijn e-mails stuurt en ontvangt.

Want de productvititeitstool Xobni automatically shows a contact’s current employer, job title, link to their LinkedIn profile, and contact photo.

En dat is natuurlijk verdraaide makkelijk. Voor Outlook gebruikers wel te verstaan. En hiermee wordt Xobni nog waardevoller dan ik enige tijd geleden al had aangegeven.

Dus recruiters, niet langer gedraald en aan de slag: Xobni downloaden en installeren. Als je tenminste Outlook gebruikt!

Geef een reactie

7 Comments
  • Marc Drees
    says:

    @Bas:
    IT vrienden zijn natuurlijk per definitie de verkeerde bron om advies op het gebied van toepassingen aan te vragen. Lees The inmates are running the asylum er maar eens op na.

    Dus dat klinkt wat mij betreft weer als een thumbs up voor Outlook. Hoewel foutlook wel een leuke naam blijft natuurlijk.

  • Bas van de Haterd
    says:

    @Marc overgang naar nieuwe computer heeft Outlook het niet overleefd. Toen ik bij mijn IT vrienden (best een aantal eigenlijk) ging vragen: wat nu, zeiden allen: Bas, eikel, je bent freelancer, dan hoef je eindelijk die rotzooi van foutlook niet te gebruiken, doe je het nog… Thunderbird RULES

  • Ruben @ Freep
    says:

    Wel een hele slechte integratie van Linkedin, ze checken op emailadres. De meeste mensen gebruiken voor accounts als linkedin een ander emailadres dan voor persoonlijke emails. Ik krijg nu dus bijna geen informatie terug. Een keer je gebruikesnaam en wachtwoord opgeven van Linkedin en dan syncen zou een betere oplossing zijn, maar dat zal wel weer te ‘open’ zijn voor ze.

    De Xobni plugin zorgt wel voor een flinke vertraging bij het opstarten van outlook, denk overigens ook niet dat systeembeheerders van bedrijven de plugin gaan toestaan.