Vreemde reactie na oproep om innovatieve bedrijven te melden

Enkele dagen geleden heb ik een buitengewoon simpele en duidelijke oproep gedaan: Meld ons een bedrijf dat in jouw optiek een bijdrage levert aan online recruitment.

Maar het is verwonderlijk wat voor reacties je daar op krijgt. En de meest verwonderlijk is wel de volgende:

Mijn vrouw en ik zijn eigenaren van 10 Belgische Trekpaardenhengsten van ruim 3 jaar oud. De trekpaarden zijn gechipt en hebben veulenstamboekpapieren. De paarden zijn kerngezond en lopen altijd buiten in weer en wind en bezitten een uitmuntende eetlust. De trekpaarden lopen in de regio tiel aan een openbare doorgaande weg op een perceel van bijna 7 ha grasland en drinken uit het riviertje ‘de linge”.  Iedere pasant vind het een machtig gezicht en er zijn erbij die iedere dag gaan kijken of de  ”heren” er nog lopen. Het is een lust voor het oog. Het is door de tijd een familie geworden.Nu zijn wij op zoek naar particulieren/bedrijven instellingen die de trekpaarden/ kopen /adopteren en helpen inzetten inde recreatie-gezondheidszorg, als graasmachines op braak liggend terrein, voor reclamedoeleinden enz enz zodat de paarden hun teveel aan energie kwijt kunnen.

Nou kunnen deze paarden misschien worden ingezet voor een online recruitement fotoshoot (Boerenbanen.nl); maar ik kan me eerlijk gezegd helemaal niets voorstellen bij deze reactie op mijn oproep.

Heel vreemd…

Geef een reactie