Sparen loont. En iedereen doet het!

Aansluitend op mijn onderzoek naar pensioenen neem ik ook het sparen even mee. Als consument met een zakcentje zijn het tegenwoordig gouden tijden, dat is mij natuurlijk niet ontgaan. Spaarbanken bieden met spaarrentes tegen elkaar op. Niet langer de prijzenoorlog maar de spaaroorlog is onderwerp van de dag. Ook onder jongeren.

Positieve vibe
Maandag 21 juli maakte het CBS bekend dat steeds meer Nederlanders positief staan tegenover sparen. In het tweede kwartaal van 2008 oordeelde 81 procent van de Nederlanders positief over sparen. Zo ook uw trouwe reporter. Al is dat vooral omdat ik tegenwoordig ook echt iets heb om te sparen.
 

Financieel zelfonderzoek
Blijf op RecruitmentMatters op de hoogte van mijn financieel zelfonderzoek. Zo schotel ik u in deze serie een interview voor met een nietsvermoedende pensioenadviseur. Als ik over twee dagen nog niets van me heb laten horen, belt u dan de politie. Grote kans dat ik me heb verhangen.

Geef een reactie

1 Comment