Spijt van je dronken bui?

Ik kreeg twee dagen terug een mailtje van mijn castingbureau. Mijn inschrijving voor een castingbureau stelt niet zoveel voor hoor, in een niet zo ver verleden wilde ik actrice worden. Ik dacht dat wat figureren hier en daar wel zoden aan de dijk zou zetten. Tot nu toe heb ik alleen nog maar als een zot op een brug staan zwaaien voor ‘Kapitein Rob’ (Thijs Romer was de betreffende kapitein, dat dan weer wel).

Zeg sorry met Nikkie
Goed, terug naar die mail. 


Heb jij in een dronken bui iets ontzettend stoms, doms of genants gedaan? Ruzie gemaakt? Vreemdgegaan? Een feestje verpest? Heb je spijt maar weet je niet hoe je je excuses moet aanbieden? Nikkie gaat je helpen!Nikkie Plessen is TMF-babe en dit is haar nieuwe programma. In augustus beginnen de opnames en TMF is hard op zoek naar jongeren vanaf 16 jaar die ook iets heel doms gedaan hebben in een dronken bui. Dat moet niet moeilijk zijn.

Wie doet daar nu aan mee?
Wie doet daar nu aan mee, vraag je je af. Heel veel, geloof me. Ik gok ongeveer alle jongeren die ook foto’s van dronken incidenten & andere schaamtevolle acties op hun Hyvesprofiel plaatsen. Vanaf 13 jaar.

 

Geef een reactie

2 Comments
  • Chris Stapper
    says:

    Laatst keek ik met een huisgenoot naar semi(aandachts)dronken bezopen Nederlanders die met een of ander voorwerp boven hun hoofd vreemde dansjes deden net voordat de tour de France voorbij kwam rijden.

    Ik geloof je als je zegt dat er heel veel mensen aan meedoen ..

    P.S. Actrice, blogster, journaliste, de volgende stap: zangeres?