Niet lullen, maar mediteren

Zit het in de lucht? Iedereen begint opeens met spirituele initiatieven. IKKI wordt zo wel heel snel mainstream.

Volkskrant banen
Hartenziel.nl is een initiatief van Volkskrant banen en predikt: “geen plezier meer in je werk? Solliciteren naar een andere baan kan helpen, maar is vaak niet nodig.” En: “je moet de sleutel vinden van de schatkist waarin het geluk in je werk verborgen zit.” Een cursus die Hartenziel.nl hiervoor aanbiedt, moet je helpen bij deze zoektocht.


Monster
En herinneren we de uitspraak van Sal Ianuzzi, CEO van Monster, nog:
“At Monster, we don’t just sell better jobs, we help promote better lives – we’re in the life improvement business.”

Life improvement? Toe maar! Zorgen de banenzoekers niet voor hun eigen geluk door gericht te zoeken naar een (andere) baan? Monster moet nu niet de credits naar zich toe trekken.

IKKI
Ook IKKI wil je verder helpen. Om dicht bij jezelf te blijven en uit te vinden waar je nu echt warm van wordt. Bij IKKI manage je je eigen carrière en wordt je geïnspireerd door verhalen van mensen die al een flinke (over)stap hebben durven nemen in hun carrière. Of, dat is de bedoeling.

Zomerbezinning
Heeft het misschien met de zomer te maken? Tijdens de vakantiemaanden hebben mensen eindelijk de tijd voor bezinning. Het is de ideale tijd voor een switch, een doorstart of om voor jezelf te beginnen. Ondernemers en ondernemingen van wisselend pluimage springen hier handig op in.

Het is nu natuurlijk ook de tijd om je loopbaan eens onder de loep te nemen. Door de krapte op de arbeidsmarkt kun je nog alle kanten op. Je hebt kortom de ruimte om te bedenken wat je wilt. En waar je dat wilt. 

Geef een reactie