Numico = Danone = geen werkgever?

In het onderzoek naar de beste digitale sollicitatie-ervaring (Digitaal-Werven dus) hebben we meer dan 350 bedrijven geïdentificeerd die we wilden evalueren. Natuurlijk staat het open voor iedereen die zich inschrijft, maar deze bedrijven wilde we in ieder geval meenemen. Eén daarvan was babyvoer producten Numico, vorig jaar overgenomen door Danone. En dat bleek een probleem.

Want de Numico site bestaat niet meer. Die gaat voortaan rechtstreeks naar de Franse Danone site. Let wel, niet de Nederlandse, niet een internationele site waar je verschillende talen kan kiezen, nee, de Franse site.

Goed, dan maar kijken of we mogen solliciteren bij de Nederlandse Danone site. Een redelijk mooie, overzichtelijke site. Vacatures staan in het midden, dus dat lijkt goed te gaan. En dan…

Tja, sinds Danone het voor het zeggen heeft bij Numico geloof ik dat het qua arbeidsmarktcommunicatie er niet echt op vooruit is gegaan. Toch spijtig. Misschien een goede reminder voor alle corporate arbeidsmarktspecialisten hier: check elke week even of alle linkjes nog werken en je site nog live is.

Geef een reactie

4 Comments