RecruitmentMatters blogger gaat op vakantie

RecruitmentMatters op vakantie Beste Riekroeters,

Jullie hoeven niet bang te zijn verschoond te moeten blijven van de hausse aan artikelen die Marc elke dag op zijn blog gooit. Hij roept namelijk al weken dat hij absoluut van plan is om tijdens zijn vakantie zeker een gemiddelde van vier per dag te halen!

En dan vindt hij het gek dat ik bij dat vooruitzicht niet samen met hem op vakantie wilde…

Het is toch immers het ultieme genot om samen met hem in een zonnig huisje in het buitenland te zitten waar wireless breedband Internet toegang is (anders gaat hij niet), in een door airco gekoelde kamer (anders gaat hij niet)!

Terwijl hij voortdurend met zijn laptop op schoot zit; turend naar zijn scherm. En te mogen luisten naar het tikken van de duizenden lettertjes en leestekens. Met zijn hoofd bijna in het scherm; vooral als ik iets wil zeggen. Ssst…, nu even niet; want wat ik nu toch weer lees…

Gelukkig was daar mijn broer, normaliter behoorlijk irritant maar nu de reddende engel, die ons uitnodigde naar de camping te komen waar hij en zijn gezin op vakantie gaan. Ik heb het direct met beide handen aangegrepen, dat kun je wel begrijpen!

Er is daar signaal, dus Marc gaat mee. Om toch een beetje vakantiegevoel te creĂ«ren heb ik voor hem een nieuwe zwembroek gekocht. Voor in het huisje, achter zijn laptop…

In de winkel haalde ik de zwembroek van het hangertje en dacht: Dit is meer een maatje voor Bas van de Haterd. Maar het bleek de goede maat (XXL) te zijn. Hoewel thuis er toch nog enig gekraak ter hoogte van de bilnaad was te horen…

Het wordt hier fantastisch!…

Toos Dreef, geheime kracht achter Marc

Geef een reactie

8 Comments