Hoeveel is jouw startup waard?

Younoodle Startup Predictor De online recruitment wereld buzzt natuurlijk van nieuwe plannen. En wij maken hier op RecruimentMatters regelmatig melding van startups in dit domein. In Nederland en ver daarbuiten.

Maar zou het voor die startups niet aardig zijn om eens te bekijken of ze over een paar jaar een succes zullen zijn. En wat hun waarde dan is? Kristallen bollen werk? Natuurlijk, maar eentje waar een andere startup een wetenschap van heeft gemaakt: Younoodle

Met YouNoodle kan je berekenen hoeveel jouw bedrijf over drie jaar waard kan zijn. En hiervoor vragen ze je het hemd van je lijf. Dus ga er wel even voor zitten.

Maar heb je je dan eindelijk door al hun vragen heen geworsteld, dan krijg je eindelijk de berekende waardering te zien. Tot op de $10.000 nauwkeurig:

Resultaat YouNoodle

Nou, dat is niet slecht! En nee, ik heb niet RecruitmentMatters door deze molen heen gehaald… Dan had er vast een minteken voor dat bedrag gestaan…

Overigens zegt Younoodle in hele, hele kleine lettertjes het volgende:

You should not rely on Startup Predictor for any financial decision and should always seek the assistance of a professional for any tax, legal, accounting or investment advice.

Ohh, dus al die moeite was alsnog voor niets?

Afijn, heb je een startup en wil je weten wat de waardering over drie jaar (volgens Younoodle) is, veel succes en plezier!

Geef een reactie

1 Comment