Open Recruitment Innovation Day

Kennis kan je ongelimiteerd delen en je raakt er niets van kwijt. Probeer dat maar eens met geld te doen, zei Martijn Aslander mij recentelijk. En omdat je kennis dus gewoon kan delen, gaan we dat ook doen ook, en helemaal gratis. Samen met Gordon Lokenberg en Polle de Maagt organiseren we op 27 augustus (vanaf ongeveer 10:00 tot in de middag) de Open Recruitment Innovation Day in Seats2Meet op centraal station Utrecht. Marc Drees heeft ook al toegezegd aanwezig te zijn en er staan nog uitnodigen open naar andere online recruitment experts.

Het concept is vergelijkbaar met mijn spreekuur in Dauphine waar meer mensen me wilde spreken dan ik uren had. Daarom hebben we besloten om het nu met meer mensen te doen en daarmee ook meer mensen te kunnen helpen. In het midden van het land, perfect bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij Seats 2 Meet die hun locatie voor ons beschikbaar stellen.

Als je interesse hebt ben je van harte welkom om langs te komen om één van de experts om advies te vragen, waarover je maar wilt. We stellen het uiteraard op prijs als je laat weten dat je komt, zodat we een beetje een idee hebben hoeveel mensen er zijn. We hebben inmiddels een eigen site opgericht op recruitmentinnovationday.ning.com waar je lid kan worden van het sociale netwerkje dat hier is gemaakt en vast discussies kan beginnen over de topics waar je interesse in hebt.

Dus kom langs en maak gebruik van dit unieke aanbod om kennis te delen in een ruimte met gratis koffie en gratis Wifi.

Geef een reactie