Grote schoonmaak: inboxvervuiling

Ik ben kortgeleden overgestapt op een nieuwe e-mail account van Live (Hotmail). Mijn oude Hotmail liep dagelijks zo vol dat ik het helemaal zat was. Deze telt nu wel standaard 392 ongelezen mailtjes. Mijn Live account standaard 30. Hoe krijg ik het voor elkaar?  En, nog belangrijker: hoe kom ik van deze stressfactor af?


Verwijderen is geen optie
Mijn Hotmail wil ik weg helemaal weg doen maar ik krijg daar wel mijn updates van Hyves op binnen. En mailtjes van vrienden die op de een of andere manier weigeren mailtjes voortaan te versturen naar mijn nieuwe e-mailadres. Ik ben de voorraad ongelezen mail wel he-le-maal zat. Ik zal beide inboxen middels een grote schoonmaak weer de baas worden.

Respect!
Het voornemen alleen al verdient respect, dacht ik zo. Maar gelukkig is er ook nog Inbox Victory om me een hart onder de tailleriem te steken. Na het uitbaggeren van mijn inbox maak ik een screenshot van mijn opgeluchte giecheltje  en op de achtergrond mijn heerlijk schone inbox. Andere succesvolle schoonmakers geven je aldaar het respect dat je verdient na een dergelijke operatie. 

Geef een reactie

6 Comments