Grote schoonmaak 2: Hyves en MySpace

Als ik dan toch met opruimen bezig ben, kan ik net zo goed even mijn Hyves- en MySpace profiel meenemen. Want die zijn rommelig (vol met gadgets die het niet doen), onoverzichtelijk of gewoon lelijk.

Bezem door het aantal vrienden
Mijn vriendenaantal op Hyves heb ik opgeschoond tot een mooi rond getal. Honderd-en-tachtig. Alle losse flodders zijn verwijderd. Mijn MySpace account is fonkelnieuw, maar niettemin nu al voor 30 % vol met mensen die mijn vriend claimen te zijn. Ik geloofde ze, maar heb ze nu, na grondig onderzoek of we toch niet heel misschien bij elkaar op de basisschool hebben gezeten, verwijderd. Dat lucht op. Iets minder verjaardagen waar ik bericht van krijg.
  

Online identiteit
Nu wil ik de vormgeving van mijn website doorvoeren in mijn Hyves en MySpace profiel. Hyves was zo gepiept. Nu MySpace nog. Na een uur geef ik het op, ik ben niet gemaakt voor HTML. Die opdracht ligt nu bij de bouwer van mijn website. Mijn online identiteit moet natuurlijk wel eenduidig zijn.
Nu nog een goede profielfoto voor op Hyves, LinkedIn, MySpace, IKKI en Facebook. En RecruitmentMatters. Want ik kan deze foto niet meer aanzien. Iets recenter dan een zeven maanden geleden is een vereiste.

Ik houd u op de hoogte.

Geef een reactie

2 Comments
  • Floor Drees
    says:

    @ Erik
    Misschien dat je door de regels heen kunt lezen (of gewoon door de regels zelf te lezen, erachter komt), hoe ik aan mijn online identiteit werk? En schrijft recruitment goeroe Bas van de Haterd niet een boek over personal branding?