All Other Countries

Digitaal Werven beoordeeld een wervingsite op meer dan 75 onderdelen. Om zo de beste digitale sollicitatie-ervaring van Nederland te vinden. Bij het beoordelen van de verschillende wervingsites voor Digitaal Werven 2008 worden er tegen de mooiste dingen aangelopen.

Eén van die mooie dingen wil ik graag met jullie wil delen. Het is een vraag uit de sollicitatie vragenvuur van Philips.

Bij Philips is het verplicht om de volgende vraag te beantwoorden: “In what country did you hear of this Philips Opportunity?”

Hier kan je dan doormiddel van een pulldown menu kiezen uit een stuk of zeven landen/regio’s. Maar je kan ook kiezen met het antwoord: “All Other Countries”. Nu ben ik toevallig vanochtend in Peking geweest bij de Olympische Spelen en heb daar met verschillende mensen uit verschillende landen gepraat over Philips. Voor mij was het dus geen probleem om te horen over Philips ‘uit alle andere landen’; vrijvertaald.

Geef een reactie

1 Comment
  • Chris Stapper
    says:

    Fantastische optie inderdaad. Ik vraag me af of ze daar zinvolle informatie uit halen.
    Het begint ook met een a, als het bovenaan staat is het helemaal feest: als je aan het solliciteren bent en een groot sollicitatieformulier voor je hebt, dan wil je dat soort vragen zsm invullen. Bij voorkeur kies je dan voor iets met een ‘a’…