Outdoor recruitment

Volgens mij, ondanks dat er geen reactie bij staat, worden de foto’s van outdoor recruitment acties best gewaardeerd. Maar wij zijn natuurlijk maar een klein landje, niets bijzonders. Daarom dacht ik: laat ik op Flickr eens een groep beginnen over outdoor recruitment. Dan kunnen we, internationaal als het even mee zit, foto’s delen van outdoor recruitment acties om elkaar te inspireren, met daarbij commentaar over wat goed en minder goed is. Dus ik zou zeggen: doe allemaal mee. Hoe werkt het? Simpel.

Voor wie nog geen account heeft op Flickr: maak er één aan.

Ga naar de outdoor recruitment groep op: https://www.flickr.com/groups/outdoorrecruitment/

Wordt lid hiervan. En je kan posten. Flickr is gratis en als je eenmaal bent ingeschreven zeer gebruiksvriendelijk. Helaas is het onderdeel van Yahoo dus het inschrijven is een drama, maar als je je daar overheen zet is het een prettige, handige service.

Tegenwoordig heeft iedereen wel een camera op zijn of haar mobiel. Het makkelijkste is natuurlijk met een ongelimiteerd internet abonnement van ongeveer een tientje per maand, maar dat moet je zelf weten. Het kan natuurlijk ook door ze even te downloaden naar je computer en te uploaden in Flickr. Als je wel een mobiel met internet hebt kan je Mobypicture gebruiken. Super handige, easy to use service (en nog Nederlands ook). Mobypicture geeft je de mogelijkheden een foto te mailen naar een uniek adres en post deze vervolgens door naar waar je maar wilt, je Hyves of… Flickr. Stel je Flickr account dus in bij Mobypicture en klaar is kees.

Dus dames en heren, help ons mee een mooie internationale foto pool te maken op Flickr met allerlei foto’s van outdoor recruitment acties.

Geef een reactie

2 Comments