Waar zijn de acties?

Sinds ik de Flickr groep Outdoor Recruitment ben begonnen let ik extra op alles wat ik tegenkom op de straat op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Op bussen, in bushokjes, op het station, overal. Maar deze weken is het akelig stil. Ik geniet van de prachtige Penelope Cruz reclame (shampoo geloof ik), maar zie geen enkele arbeidsmarktcommunicatie actie. En dat terwijl het de laatste week van de vakantie is. En in de vakantie besluiten we allemaal van baan te wisselen (zeggen onderzoeken). En wat is een beter moment om jezelf dus onder de aandacht te brengen dan… nu. Vorige week zag ik nog posters van UMC Utrecht (solliciteren in je vakantie), maar ook die zijn nu weg. Misschien dat ik er wel helemaal naast zit, maar is nu niet juist hét moment om groots uit te pakken?

Geef een reactie

1 Comment