Careerbuilder, vacaturesite met trainingen

Logotype Careerbuilder Institute Careerbuilder is natuurlijk een hele grote vacaturesite. En ze hebben de ambitie om nog veel groter te worden. Maar ook breder.

Want met de lancering van Careerbuilder Institute worden nu ook online trainingen aangeboden. Aan werkzoekers. Die daar natuurlijk zelf voor moeten betalen. Maar zo werken aan de verbetering van hun ‘employability’.

De homepage
En zo ziet de homepage eruit:
Homepage Careerbuilder Institute

Je kan zoeken naar trainingen en er worden ook de nodige traingingen aangeboden. Als je zoekt krijg je het volgende te zien

Het cursusaanbod
Een overzicht aan trainingen; gegroepeerd in een aantal categorieën:

Cursussen

 

Het totale aantal trainingen dat wordt aangeboden is beperkt; er worden er op dit moment 45 aangeboden.

Als je op een cursus klikt krijg je het volgende te zien:

Details van een training

En met name onder de tab Table of Contents staat een gruwelijke hoeveelheid informatie. Dit is niet even een kort cursusje… Hier heb je als ervaren gebruiker ook nog wat te leren. Als je Excel wil gebruiken natuurlijk.

En dat voor $49. Met de huidige stand van de dollar is dat een koopje. En dan heb je nog eens 90 dagen om de cursus te completeren.

Conclusie
Fraaie nieuwe site, met een interessant maar nog wat bepertk cursusaanbod. Het zou helemaal fraai zijn geweest als Careerbuilder een optionele integratie met het CV van een geregistreerde Careerbuilder gebruiker zou bieden.

Geef een reactie