Floor op Frankwatching

Na grondig onderzoek gedaan te hebben naar de mogelijke aanwezigheid van een toekomst voor de dagbladenwereld, kwam ik in mijn scriptie grofweg tot de volgende conclusie: er is wel degelijk een toekomst weggelegd voor het papieren nieuws. Mits dagbladen gaan investeren in de relatie tussen online en offline media.

Goed mens
Omdat ik de dagbladen een warm hart toedraag en ik over het algemeen gewoon een goed mens ben, zet ik mij komende afstudeerperiode in voor het behoud van de krant. Met mijn scriptie, ludiek ‘Dag blad’ genaamd, als uitgangspunt maak ik een draaiboek voor dagbladen die iets aan hun teruglopende oplagecijfers  willen doen. En passant ontwerp ik ook nog een krant (met website) nieuwe stijl, ik blijf natuurlijk ontwerper.Frankwatching

Vanaf 1 september zal ik elke maandag op Frankwatching.com verslag doen van mijn bevindingen. Kijk dus op Frankwatching voor de laatste ontwikkelingen. En wees gerust, op RecruimentMatters zal mijn relaas over generatie y, geld (of het gebrek eraan) en sociale netwerken onverstoord doorgaan. 

 

Geef een reactie

7 Comments