Zakelijk flirten, gepast?

Laatst hoorde ik het verhaal dat een dame op de snelweg al rijdend werd versierd door een wel erg enthousiaste (mannelijke) voorbijganger. Door nieuwsgierigheid (…) overmand stopte zij bij een benzinestation, draaide haar raampje open en al snel stond daar haar held.

In plaats van dat het verhaal een romantische wending nam, liep het juist anders af. Want op haar vraag of hij een vriendin had antwoordde hij volmondig ‘Ja!’. En alsof dit nog niet erg genoeg was, vertelde hij dat dat niet hoefde te betekenen dat ze niet samen een gezellige middag konden hebben.

De man in kwestie is (was) marketing manager bij een grote bank. Misschien niet bij uitstek de (eerste) omgeving waarin je denkt dit soort ‘Don Juans’ aan te treffen. Maar waarschijnlijk ben ik naïef en doet hij het zo slecht nog niet. Want hij is immers marketing manager en daarvoor moet je natuurlijk wel wat in je mars hebben.

Schaamteloos flirten kan hij in ieder geval als geen ander……een vaardigheid die blijkbaar breed inzetbaar is, maar die je zelden in functie-eisen terug ziet….

Geef een reactie

1 Comment