Jagersinstinct en bedrijfscultuur

Vroegah moest je alles uit de kast halen om aangenomen te worden bij dat droombedrijf.  Nu wil dat bedrijf jou hebben en kan je je jagersinstinct aan de wilgen hangen. Wat moet je als starter in je sollicitatiebrief zetten? Je hebt een afgeronde studie, een passie, maar meestal geen relevante werkervaring. Bovendien, wie schrijft er nog brieven?

Videomonday
Vacaturesite videomonday.nl is voor werkzoekende MBO’ers, HBO’ers en WO’ers een bijzonder handige tool om een kijkje achter de schermen te nemen bij dat bovengenoemde bedrijf. Wie werken er al, hoe zien ze eruit (wat moet ik dus aan op mijn sollicitatiegesprek), passen deze types bij mij? Je krijgt wat te zien van de bedrijfscultuur. Werknemers (niet allemaal even camerageniek) doen een woordje over de organisatie.

Halfdooien
Een uitkomst. Want wat is het een teleurstelling als dat jonge en dynamische team een stelletje halfdooien blijkt te zijn. Naast ieder filmpje staat meer informatie en link naar de website van de werkgever. Stuur een ludieke video terug!

Geef een reactie