Ben

Ben Woldring begon als 13 jarig jongetje met telefoontarieven vergelijken op zijn website bellen.com. Nu is hij 23 en heeft er al een jubileum opzitten. 

Bencom
De Groninger (hij komt uit Usquert) beheert meerdere vergelijkingssites. Die draaien een miljoenenomzet. En hij denkt er niet over een te verkopen. Hoeveel Bencom precies aan winst maakt, zegt hij liever niet in een interview met de Pers. Hij is nog bescheiden ook… De websites kunnen rekenen op 25.000 tot 30.000 unieke bezoekers per dag en adverteerders staan in de rij. You do the math.

13-jarig mannetje
Het begint allemaal wanneer hij als 13-jarig mannetje een website bouwt waarop mensen telefoontarieven met elkaar kunnen vergelijken. Na Bellen.com volgen Belwijzer.nl, Digitelevisie.nl en Internetten.nl.

De huiselijke sfeer van zijn vestigingen en de natuurlijke omgevingen zijn onderdeel van de bedrijfscultuur. Nog gezellig ook. Wat een droomvent.

Geef een reactie

3 Comments