Briljante guerilla marketing actie

Vandaag kregen wij in onze recruitmentmatters mailbox een leuke tip van een fantastische guerilla marketing actie van een Nederlands advocaten kantoor, welke op 925.nl stond.

Advocatenkantoor Houthoff Burumahad op het Rembrandtplein in Amsterdam een reclamebord opgehangen met de tekst: Chiraz Muradin, graag Hester Swane bellen

Briljante guerilla marketing actie

Chiraz Muradin is een rechtenstudent die kort geleden cum laude is afgestudeerd. Hester Swane is verantwoordelijk voor recruitment bij Houthoff. Waarschijnlijk niet bekend bij de meeste mensen, maar een advocatenkantoor zoekt ook niet de meeste mensen. Die zoeken in een niche en daar is zoiets natuurlijk bekend.

Helaas liep de actie een beetje de mist in. Want Chiraz heeft al een baan, bij een ander kantoor. En laten die nu gedacht hebben: guerilla marketing, dat kunnen wij ook. En dus hebben ze het LED scherm boven de escape (vlak in de buurt) afgehuurd met de tekst: Sorry Hester, Chiraz werkt al bij ons.

Briljante guerilla marketing actie

Een prachtige guerilla marketing actie, waarbij een personal brand wordt ingezet om het kantoor te versterken (voor Abeln dan).

Met dank aan de oplettende mensen van 925 (waar we ook de foto’s van geleend hebben).

Geef een reactie

12 Comments