Cheezhead speculatie: Monster wordt overgenomen

Onverklaarbare veranderingen in de beurskoers van een bedrijf kan een indicatie zijn van een op handen fusie of overname. En één zo’n onverklaarbare verandering werd gisteren door Cheezhead opgemerkt:

 Beurskoers Monster

De rode lijn is de beurskoers van Monster; de blauwe lijn is de Dow Jones index.

En dat is natuurlijk een heel bijzondere beweging! Het kunnen koopjesjagers zijn (Monster liet twee dagen geleden de laagste koers in een jaar zien), maar er kan ook iets anders onder de oppervlakte broeien.

Cheezhead denkt het laatste en laat een speculatief ballonnetje op: Monster wordt overgenomen. Het is overigens niet de eerste keer dat hij dat suggereert. En  tot op heden is er nog altijd niets van terecht gekomen.

We wachten rustig af…

Geef een reactie