RecruitmentLab: contract getekend…

Logotype RecruitmentLab Afgelopen dinsdag heb ik met bevende vingers mijn handtekening onder het contract voor de bouw van RecruitmentLab gezet. Een mijlpaaltje, point of no return en een hele forse uitgave.

Na mijn laatste, en buitengewoon droevig verlopen, avontuur met Kangarooster ben ik heel wat voorzichtiger geworden met grote up-front investeringen. Maar zonder risico valt er natuurlijk niet te ondernemen.

Met de ondertekening van het contract is de bouwfase officieel gestart. Een fase die volgens planning 10 weken in beslag zal nemen. Tijdens de bouw zijn drie oplevermomenten; 2 deelleveringen en natuurlijk de levering van de volledige functionaliteit.

One year in a IT project

Ik weet in ieder geval waar ik de komende periode mijn nachtelijke uurtjes aan kan besteden: testen, testen en nog eens testen. Gelukkig heb ik daar geen hekel aan. En weet ik uit ervaring hoe cruciaal testen is in het bieden van een goede gebruikservaring!

Ook zal ik de aanmeldingen, die via de holding page van RecruitmentLab zijn gekomen, vragen of zij via een sneak peak hun oordeel over de site willen geven.

Geef een reactie

1 Comment