Bijzondere outdoor ad

Via de Chief happiness officer komt ik bij deze ad (uit New Zeeland). Als je hem kan lezen (en de moeite neemt daar aan te beginnen met zoveel tekst) is hij best grappig. Of hij effectief zal zijn weet ik niet. In Nederland zou het in ieder geval genoeg stof geven voor een discriminatie aanklacht, maar je kan niet alles hebben hè 🙂

Geef een antwoord

1 Comment
  • Chris Stapper
    says:

    Helemaal gelezen! Ik vind m vet, ik zou er willen werken. Waarom? Ze zijn open over hun bedrijfscultuur, waar ze een leuk beeld van neerzetten. Als de cultuur daar aansluit op de openheid en humor van de ad, dan lijkt het me een erg leuk bedrijf.

    Ik denk dat je er in Amerika mee wordt aangeklaagd. NL weet ik niet, ze geven alleen aan dat ze denken dat je daar niet past. En op een leuke manier.