Lekker vacatures scrollen bij Shell

Logo Shell Onlangs publiceerde Marc al een ‘apart frame’ artikel betreffende Cisco. Met daarin de volgende constatering:
Maar veel erger is dat de vacatures in een apart frame op de site getoond met een horizontale scrollbar. Doodzonde nummer 1.

Helaas is Cisco niet alleen! Bij Shell houden ze ook van scrollen. En dat ziet er zo uit:

Vacaturepagina

Wat verder ook opvalt, is de strenge wijze van vacature opstellen. Ik krijg er in ieder geval weinig ‘Shell-gevoel’ van; een berg opsommingen van Requirements en Responsibilities. Ook hier geldt weer dat het lijkt of men liever niet heeft dat je reageert.

Ik vraag me af of een naam als ‘Shell’ het wint van hun hoog drempelige vacaturesite. Of reageert men toch omdat het ‘De Shell’ betreft?

Martijn Betgem, Recruiter Tax bij Adviesgroep ’88

Geef een reactie

1 Comment
  • Bas van de Haterd
    says:

    @Martijn: interessant, ik vond vorig jaar de site van Shell ook het grootste drama van Nederland op site ervaringen, maar hoorde van één van onze Digitaal-Werven onderzoekers dat hij dit jaar een extreem positief gevoel er aan over had gehouden. Ik heb hem nog niet bekeken zelf, dus geen oordeel tot op heden, maar zo zie je maar weer hoe meningen kunnen verschillen blijkbaar 🙂