Outdoor recruitment: haven van Amsterdam

De haven van Amsterdam heeft in Amsterdam een posteractie. Dat je er voor hard werken terecht kan weet men wel, maar ze zoeken ook andere medewerkers. Zoals Administratieve medewerkers en logistieke medewerkers (er was een 3e poster, maar die heb ik niet op de foto). Ik vind het een actie right on the money: focus (Amsterdam in Amsterdam), stoere mensen die je bij de haven verwacht, maar in functies waar je inderdaad in eerste instantie niet aan zou denken (blijkbaar, vandaar de actie). Stemmen kan met de duimpjes. (Foto’s na de ‘meer’ link)

Outdoor recruitment: haven van Amsterdam

Outdoor recruitment: haven van Amsterdam

Geef een reactie

2 Comments
  • Bas van de Haterd
    says:

    @Saskia: als je een foto zou willen maken als dat nog een keer gebeurt en die in de flickr group zou willen zetten: graag. Zadelovertrekjes, ik vind het creatief.

    De posters hangen (deze tenminste) achter CS op de looproute naar muziekgebouw aan het IJ…