GVB zoekt nieuwe mensen

Op nu.nl een aankondiging dat er acties gaan komen op arbeidsmarkt gebied. Het moet niet gekker worden. het GVB van Amsterdam maakt nu vast bekend dat ze veel nieuwe buschauffeurs zoeken en daar binnenkort voor gaan werven. “Het bedrijf gaat onder meer posters in het openbaar vervoer ophangen. Ook komen er advertenties in dag- en weekbladen.”Dat klikt heel traditioneel (posters lijken me goed, je zoekt heel regionaal, maar dag en weekbladen? We zullen kijken of we wat van de actie meekrijgen.

Geef een reactie

3 Comments
 • ralf@vdmaas
  says:

  @bas:
  Daar heb je zeker een punt! wellicht is dat voor hun een grote bron van inkomsten die advertenties op bussen en bushokjes, dat het niet evenredig is met de opbrengst die ze mislopen als ze zelf hierop gaan adverteren.
  wellicht kunnen ze de busbanen volkalken met wervende teksten 😉

 • ralf@vdmaas
  says:

  @bas:Dat klikt heel traditioneel (posters lijken me goed, je zoekt heel regionaal, maar dag en weekbladen?

  Ik ben zelf dan wel benieuwd welke bladen dat dan wel niet zijn?
  Als dit in de “groene amsterdammer” zou zijn is daar niks op tegen, maar ze zouden ze dan echt ook in landelijke bladen adverteren?
  Ik ben benieuwd i.i.g